Over ons Otter Taxatie & Advies

Over Otter Taxaties

Jan Michiel Otter

Bij Otter Taxaties weten we; een taxatierapport is geen doel op zich, maar een middel dat leidt tot aankoop van dat droomhuis of die langgekoesterde verbouwing.

Als geregistreerd taxateur (RT) met het NWWI-keurmerk  is Otter Taxaties al 18 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van taxaties in Den Bosch, Vught en omgeving. 

Het ontstaan van Otter Taxaties

Op zijn 30e kocht Jan-Michiel Otter (55) zijn eerste huis. Omdat er geen makelaar bij de aankoop was betrokken, nam hij het heft in eigen handen. Zijn eerste stappen in de vastgoedwereld werden gezet en dat smaakte naar meer. Inmiddels is Jan-Michiel Otter al 18 jaar trotse eigenaar van Otter Taxaties en heeft hij als erkend taxateur al ruim 5000 taxaties op zijn naam staan. 

Met ruim 5000 taxaties op zijn naam, weet Jan-Michiel inmiddels als geen ander dat een taxatierapport geen doel op zich is, maar een middel dat leidt tot dat droomhuis of die langgekoesterde verbouwing. Het is de taak van de taxateur om dit traject zo prettig mogelijk te maken. Otter Taxaties hecht veel waarde aan persoonlijk klantcontact en denkt graag met je mee. Maak kennis met Jan-Michiel Otter, de eigenaar van Otter Taxaties. 

Ben jij op zoek naar een persoonlijke en enthousiaste taxateur met jarenlange ervaring in Den Bosch, Vught en omgeving? Dan ben je bij Otter Taxaties aan het juiste adres. Neem contact op via   contact@ottertaxaties.nl  voor meer informatie.

Jan-Michiel Otter is een Register Taxateur (RT)